Όροι 541 - 550 από 580
Μπρεζάολα πούντα ντάνκα-Bresaola punta d’anca
Μπρεζάολα σότοφέσα-Bresaola sotoffesa
μπρι
brie
brie
Φημισμένο γαλλικό τυρί, το οποίο υπόκειται σε ωρίμανση με επιφανειακή ανάπτυξη μυκήτων και του μύκητα Brevibacterium linens. Παράγεται σε καλούπια διαμέτρου 14-16 εκατοστά, 22-24 εκατοστά και 32-36 εκατοστά.
Μπρι ντε μελάν
Brie de Melun
Ο τύπος του τυριού είναι μαλακό λευκό, με προέλευση τη Γαλλία, παράγεται από αγελαδινό γάλα, η παλαίωσή του διαρκεί 2 μήνες, το μέγεθός του είναι 24 εκατοστά διάμετρο, 3,5 εκατοστά ύψος, 1,5 κιλά βάρος και είναι στρόγγυλο.
Σερβίρεται με όλα τα κόκκινα κρασιά Βουργουνδίας.
Μπρί ντε μο
Brie de Meaux
Ο τύπος του τυριού είναι μαλακό λευκό, με προέλευση τη Γαλλία, παράγεται από αγελαδινό γάλα, η παλαίωσή του διαρκεί 6-8 εβδομάδες, το μέγεθός του είναι 25 εκατοστά διάμετρο, 8 εκατοστά ύψος, 3 κιλά και είναι στρόγγυλο.
Σερβίρεται με κόκκινο κρασί ή παλαιωμένη σαμπάνια.
Μπρι ντε νάνζις
Brie de Nangis
Ο τύπος του τυριού είναι μαλακό λευκό, με προέλευση τη Γαλλία, παράγεται από αγελαδινό γάλα, η παλαίωσή του διαρκεί 4-5 εβδομάδες, το μέγεθός του είναι 23 εκατοστά διάμετρο, 5 εκατοστά ύψος, 1 κιλό βάρος και είναι στρόγγυλο.
Σερβίρεται με (έντονο) κρασί Βουργουνδίας.
Μπρι ντε νάνζις
Brie de Nangis
Ο τύπος του τυριού είναι μαλακό λευκό, με προέλευση τη Γαλλία, παράγεται από αγελαδινό γάλα, η παλαίωσή του διαρκεί 4-5 εβδομάδες, το μέγεθός του είναι 23 εκατοστά διάμετρο, 5 εκατοστά ύψος, 1 κιλό βάρος και είναι στρόγγυλο.
Σερβίρεται με (έντονο) κρασί Βουργουνδίας.
μπριάνα
barbel
barbeau commun
Το ψάρι των γλυκών νερών με λατινική ονομασία Barbus barbus. To μήκος του φτάνει μέχρι 50 εκατοστά.
μπριζόλα βοδινή
rib steak
côte de boeuf
Κομμάτι κρέατος από τη ράχη του ζώου με κόκκαλο.
μπριζόλα μοσχαρίσια
veal cutlet
côte de veau
Κομμάτι κρέατος από τη ράχη του ζώου με κόκκαλο.
Όροι 541 - 550 από 580