Ιταλική σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι κομμένο μαζί με το κόκαλο σε κομμάτια, τηγανισμένο και μαγειρεμένο με σάλτσα ντομάτας.
oyster sauce
sauce d'huître
Σάλτσα στρειδιών. Είναι μια παχύρευστη, σκούρη καφέ, αλμυρή σάλτσα που παρασκευάζεται από βραστά στρείδια και καρυκεύματα. Η σάλτσα oyster χρησιμοποιείται συνήθως στην κινεζική και ταϋλανδέζικη κουζίνα.
Μήνυμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε