Γιαπωνέζικο πιάτο με κομμάτια κοτόπουλου ψημένα στη σχάρα, σε σουβλάκια. Το κοτόπουλο πριν ψηθεί μαρινάρεται πρώτα σε σάλτσα τεριγιάκι.
yam*
yam
Ρίζες φυτών (ηλίανθος και διοσκορέα). Το πρώτο (ψευτολοκάσι) είναι μικρό, ενώ το άλλο είναι παραπλήσιο της γλυκοπατάτας και μεγάλο. Τρώγονται μαγειρευτά και τηγανητά και είναι η πρώτη ύλη για παρασκευή αμύλου.
Μήνυμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε