Όροι 31 - 40 από 186
πάπια λευκοκέφαλη - κεφαλούδι
white-headed duck
érismature à tête blanche
Η αποδημητική αγριόπαπια με λατινική ονομασία Oxyura leucocephala.
πάπια οικόσιτη
rouen duck
canard de Rouen
Γαλλική πάπια κρεοπαραγωγού τύπου. Προέρχεται από την αγριόπαπια με λατινική ονομασία Anas platyrhynchos.
πάπια Πεκίνου
pekin duck
canard de Pékin
Πάπια διπλού παραγωγικού τύπου.
πάπια πρασινοκέφαλη
mallard
colvert
Η αγριόπαπια με λατινική ονομασία Anas platyrhynchos. Έχει το καλύτερο οργανοληπτικώς κρέας, το οποίο όμως, όπως και για όλες τις πάπιες, προϋποθέτει καλό σίτεμα.
πάπια χονδροκέφαλη
common goldeneye
Η μεταναστευτική πάπια με λατινική ονομασία Bucephala clangula.
παριζάκι
pariza
pariza
Σαλάμι θερμικώς επεξεργασμένο με κομματάκια χοιρινού κρέατος σε ποσοστό τουλάχιστον 40%, τα οποία μπαίνουν σε περιβλήματα διαμέτρου 6,5 εκατοστά.
παρμεζάνα
parmezan
parmezan
Φημισμένο σκληρό κοκκώδες ιταλικό τυρί από αγελαδινό γάλα. Είναι το κατ' εξοχήν τυρί για τρίψιμο, το τυρί με το μεγαλύτερο χρόνο ωρίμασης και την υψηλότερη από όλα τα τυριά περιεκτικότητα σε πρωτείνες.
Παρμιτζάνο ρετζάνο - Parmigiano Reggiano
Παρμιτζάνο ρετζάνο - Parmigiano-Reggiano
πάρος ερυθρός οίνος
paros red wine
vin rouge de Paros
Ερυθρό ξηρό κρασί Ο.Π.Α.Π. Παράγεται από σταφύλια των ποικιλιών "Μονεμβασιά" και "Μανδηλαριά". Το κρασί αυτό παλιώνεται σε δρύινα βαρέλια και αποκτά βελούδινη γεύση, ανεπτυγμένο άρωμα και ευχάριστη επίγευση.
Όροι 31 - 40 από 186