Όροι 21 - 27 από 27
brie
brie cheese
Άσπρο, μαλακό τυρί-κρέμα γαλλικής προέλευσης. Τρώγεται αλειμμένο σε φέτες ψωμιού και τοστ.
brine
brine, brining
Διάλλυμα μαγειρικού άλατος που χρησιμοποιείται για την υγρή αλιπάστωση τροφίμων.
brouillé
eggs brouille, french scrambled eggs
Ένας από τους τρόπους παρασκευής των αυγών. Παρασκευάζονται σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτοντας βούτυρο και κρέμα γάλακτος. Σερβίρονται σε μικρές τάρτες ή μπουσέ.
brouschettes
brouschettes
Ορεκτικά φτιαγμένα με φέτες ψωμιού ψημένες στη σχάρα, ραντισμένες με λάδι και τριμμένες με σκόρδο.
buffet
buffet
Ποικιλία κρύων και ζεστών πιάτων, ορεκτικών, αλλαντικών, τυριών, φρούτων ή επιδορπίων. Σερβίρονται σε μεγάλο τραπέζι που έχει διακοσμηθεί ανάλογα.
bulgur
gruau
Σπασμένο στάρι που έχει αποφλοιωθεί και μισοψηθεί, με αποτέλεσμα να μαγειρεύεται εύκολα και να έχει πιο φίνα γεύση.
buskaiola*
Όροι 21 - 27 από 27