4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 20 φρέσκοι αχινοί
- 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 μικρή πιπεριά τσίλι
- 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 300 γρ. ζυμαρικά βρασμένα
- λίγο χυμό λεμονιού
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους αχινούς. Σοτάρουμε στο λάδι το σκόρδο με την πιπεριά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τους αχινούς, λίγο αλάτι, λίγο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα αχινού και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.