Χταπόδια λιαστά

Χταπόδια λιαστά Χταπόδια λιαστά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μικρά Ασία

Συστατικά

  • χταπόδια
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τις κουκούλες των χταποδιών, τα τεντώνουμε με ένα καλάμι ή άλλο λεπτό ξύλο, για να μένουν ανοιγμένα, και τα κρεμάμε ήλιο μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Τα αλείφουμε κάθε τόσο λαδάκι για να μην τα τρώνε οι σφήκες. Χρειάζονται αρκετές μέρες. Όταν στεγνώσουν καλά τα χταπόδια, τα φυλάμε και τα μαγειρεύουμε το χειμώνα κανονικά, με μακαροντσίνια, με πατάτες, ή στα κάρβουνα, τα κόβουμε και τα ψήνουμε όπως είναι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε