1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για το μπρόκολο:
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 100 γρ. καλαμπόκι
- 55 γρ. μπρόκολο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το χριστόψαρο:
- 1 φιλέτο χριστόψαρου, 200 γρ. περίπου
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
Σοτάρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το μπρόκολο, το καλαμπόκι, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει το μπρόκολο. Αλείφουμε το ψάρι με ελαιόλαδο και το τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Το γυρνάμε από την άλλη πλευρά, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τηγανίζουμε για λίγο ακόμη. Σερβίρουμε το μπρόκολο με το καλαμπόκι και από πάνω το φιλέτο ψαριού.