2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 φιλέτα χριστόψαρου
- 6 κουταλιές βούτυρο
- 2 κουταλιές αλεύρι
- 1/2 λεμόνι, το χυμό
- 2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε 2 κουταλιές βούτυρο. Ζεσταίνουμε ελαφρώς το υπόλοιπο βούτυρο και το ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και 1 πρέζα αλάτι. Περιχύνουμε με το μείγμα το ψάρι και σερβίρουμε.