Χριστόψαρο με λεμονοβούτυρο

Χριστόψαρο με λεμονοβούτυρο Χριστόψαρο με λεμονοβούτυρο
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φιλέτα χριστόψαρου
  • 6 κουταλιές βούτυρο
  • 2 κουταλιές αλεύρι
  • 1/2 λεμόνι, το χυμό
  • 2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι, το αλευρώνουμε  και το τηγανίζουμε σε 2 κουταλιές βούτυρο. Ζεσταίνουμε ελαφρώς το υπόλοιπο βούτυρο και το ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και 1 πρέζα αλάτι. Περιχύνουμε με το μείγμα το ψάρι και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε