

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
- 1 κιλό κυδώνια
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το κρέας να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει. Καθαρίζουμε τα κυδώνια, τα κόβουμε σε μεγάλους κύβους και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και αν χρειαστεί λίγο ακόμα νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα κυδώνια.