0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 χέλι περίπου 1 κιλό χωρίς την πέτσα
- 3 κρόκοι αυγών
- 200 γρ. ψίχα ψωμιού
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 πρέζα θυμάρι
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χέλι σε 8 φέτες. Ανακατεύουμε τους κρόκους, την ψίχα ψωμιού, τον μαϊντανό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια από το χέλι, αλευρώνουμε τις φέτες και τις τηγανίζουμε. Τα σερβίρουμε με λιωμένο βούτυρο και τηγανιτό μαϊντανό.