-4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 240 γρ. τυρί κρέμα
- 1 ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/2 γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. μαύρο χαβιάρι
- 2 αυγά βρασμένα σφιχτά, θρυμματισμένα
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα το τυρί κρέμα. Μόλις αφρατέψει, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το σχοινόπρασο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χαβιάρι και ανακατεύουμε ελαφρώς με κουτάλι. Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα και απλώνουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζουμε με τα αυγά και τον μαϊντανό και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.