Βραστό ψάρι της Αιγινήτισσας

Βραστό ψάρι της Αιγινήτισσας Βραστό ψάρι της Αιγινήτισσας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό βρασμένη πέρκα
  • 2 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 κούπα σέλινο
  • 1 φύλλο δάφνης χυμό ενός λεμονιού
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1/4 κρεμμύδι λιωμένο
  • 1 κούπα φιστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

Βράζουμε το ψάρι με το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλινο, τη δάφνη, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι για 15-20 λεπτά. Οταν κρυώσει το στραγγίζουμε, το ξεκοκαλίζουμε και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το λιωμένο κρεμμύδι, το φιστίκι, τα βρασμένα λαχανικά τα οποία έχουμε ψιλοκόψει και το απλώνουμε πάνω στο ψάρι. Το σερβίρουμε κρύο πασπαλισμένο με φιστίκι Αιγίνης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε