0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. βουβάλι σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 500 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε τέταρτα
- 2 κλωναράκια φρέσκια μαντζουράνα ψιλοκομμένη ή 1/2 κουταλιά ξερή
- 4 πιπεριές Φλωρίνης ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
- 500ml μπύρα ξανθιά
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας με το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τη μαντζουράνα και τις πιπεριές. Σβήνουμε με την μπύρα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Το βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Δυναμώνουμε τη φωτιά για να δέσει το ζουμί και τέλος ρίχνουμε το τυρί κρέμα. Σβήνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε το κρέας με ρύζι , πουρέ πατάτας κ.ά.