0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 σπαλομπριζόλες βουβαλιού
Για τη μαρινάδα:
- 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές μουστάρδα πικάντικη
- 4 κουταλιές ουίσκι
- 2 κουταλιές μέλι
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις μπριζόλες. Τις σκεπάζουμε και τις αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Στη 1 ώρα, γυρίζουμε τις μπριζόλες μέσα στο σκεύος για να καλυφθεί και η άλλη πλευρά με τη μαρινάδα. Τις ψήνουμε στη σχάρα.