0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 πακέτα σφολιάτα 500 γρ. το κάθενα
- 350 γρ. κιμάς
- 1 δόση μπεσαμέλ
- 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα βολοβάν, κόβοντάς τα με το ειδικό εργαλείο. Σοτάρουμε τον κιμά μέχρι να σωθούν τα υγρά του και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Ετοιμάζουμε 1 δόση μπεσαμέλ, προσθέτουμε την μισή δόση, το μισό κεφαλοτύρι στον κιμά και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε τα βολοβάν στο φούρνο άδεια, αλείφοντας τα με αυγό και τα βγάζουμε μόλις φουσκώσουν και ροδίσουν. Τα γεμίζουμε με το εμίγμα του κιμά, προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη μπεσαμέλ και το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη, μέχρι να ψηθεί η μπεσαμέλ. Σερβίρονται ζεστά.