0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 δόση ζύμη σφολιάτας
- 200 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 4-5 αυγά σφιχτά ψιλοκομμένα
- 5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη της σφολιάτας, ανοίγοντάς την σε φύλλο πάχους μισό εκατοστό. Την κόβουμε για βολοβάν και τα ψήνουμε στο φούρνο, αφού τα αλείψουμε με αυγό. Δουλεύουμε το βούτυρο με τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και μόλις γίνουν ένα μείγμα, προσθέτουμε τα αυγά και το ζαμπόν. Βγάζουμε τα βολοβάν από το φούρνο, τα αφήνουμε να μισοκρυώσουν και τα γεμίζουμε με το μείγμα. Σερβίρουμε αμέσως.