0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό βλήτα καλά καθαρισμένα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 150 γρ τυρί φέτα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 10 ml ξίδι βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα βλήτα σε αλατισμένο νερό για περίπου 10 με 12 λεπτά τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο μέχρι να μαραθεί, χωρίς να πάρει χρώμα και προσθέτουμε τα βλήτα, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά να ζεσταθούν. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και ρίχνουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.