.webp)
.webp)
0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Εκτέλεση
Καθαρίζετε καλά τα βλαστάρια, τα πλένετε και τα ζεματάτε σε νερό που βράζει και έχει γο αλάτι μέσα. Προσοχή να μην βράσουν. Τα ίχνετε στο σουρωτήρι να στραγγίσουν.
Βάζετε στο τηγάνι λίγο βούτυρο ή λάδι ή ξίγκι ή ανάκατο, και ρίχνετε τα στραγγισμένα βλαστάρια τα γυρίζετε λίγο να ψηθούν.
Σπάζετε μερικά αυγά, τα χτυπάτε με το πιγούνι και 3-4 κουταλιές γάλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Όταν ψηθούν από τη μια μεριά, τα γυρίζετε μ' ένα ευρύχωρο καπάκι κατσαρόλας και με τρόπο ξαναβάζετε το φαγητό στο τηγάνι να ψηθεί κι από την άλλη μεριά.
Μπορείτε να βάλετε και μια δυο χούφτες τυρί μέσα στα αυγά, φέτα, μανούρι ή ό,τι άλλο θέλετε.