

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/4 φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κουταλιά ξύδι από σέρυ
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό κότας
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/4 κουταλιά κάπαρη
- 2 κουταλιές φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη βινεγκρέτ να κρυώσει, περιχύνουμε τις πατάτες οι οποίες είναι βρασμένες με τη φλούδα και τις αφήνουμε για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά από 1 ώρα, περιχύνουμε ξανά τις πατάτες και σερβίρουμε.