

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3/4 φλιτζανιού ροδάκινο κομπόστα
- 1/2 φλιτζανιού φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουταλιά γλυκιά καυτερή μουστάρδα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ½ κουταλάκια σάλτσα σόγιας
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κουταλάκια ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα ροδάκινα και προσθέτουμε 2 κουταλιές ζεστό νερό. Μεταφέρουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Αφήνουμε τη βινεγκρέτ να σταθεί για ολόκληρη νύχτα. Πριν τη χρησιμοποιήσουμε, τη ζεσταίνουμε ξανά, προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και σερβίρουμε.