0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. μπέικον σε κύβους
- 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 1/2 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το μπέικον. Όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον. Αφαιρούμε το μείγμα με το μπέικον και ζεσταίνουμε ελαφρώς το ξύδι, το λάδι και το πιπέρι. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε καλά τα δυο μείγματα, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.