0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το ξύδι και το αλάτι μέχρι να διαλυθεί το αλάτι. Προσθέτουμε το λάδι, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε τη βινεγκρέτ να σταθεί για 30 λεπτά και πριν τη σερβίρουμε ανακατεύουμε ξανά.