

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλάκια παλαιωμένο ξύδι από κόκκινο κρασί
- 2 κουταλάκια φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 5 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2-3 φιλέτα αντζούγιας
- 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι σάλτσα Worcestershire
- 3 σταγόνες ταμπάσκο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1 φλιτζάνι κρουτόν
Εκτέλεση
Σε μπλέντερ ανακατεύουμε το ξύδι, το χυμό λεμονιού, τις αντζούγιες, τον μαϊντανό, τη σάλτσα Worcestershire, το ταμπάσκο, πιπέρι και το 1/3 της παρμεζάνας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα, προσθέτουμε κρουτόν και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.