0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 πορτοκάλι, το χυμό και το ξύσμα
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 1 κουταλάκι μέλι από άνθη πορτοκαλιάς
- αλάτι
- κόκκοι κόκκινου πιπεριού θρυμματισμένοι
- 1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα θυμαριού
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού με το ξύσμα, το λάδι, τη μουστάρδα και το μέλι μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι, τους θρυμματισμένους κόκκους πιπεριού και τα φύλλα θυμαριού.