0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 240 γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο μπαστουνάκια
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
- 360 γρ. ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση
- 500 γρ. βίδες
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι λευκό
- 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το πράσο μέχρι να μαραθεί και αυτό ελαφρώς, το φιλέτο κοτόπουλο και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τις βίδες, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις βίδες που τα έχουμε βράσει για περίπου τρία λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.