2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. βατραχοπόδαρα
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
- 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1/8 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αυγό, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι για να φτιάξουμε ένα χυλό. Βουτάμε τα βατραχοπόδαρα στο χυλό και τα τηγανίζουμε στο λάδι, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.