16
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 16 βατραχοπόδαρα
- 1 φλιτζάνι βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 3 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι σκόρδο λιωμένο
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα λευκό πιπέρι
- 1 πρέζα ρίγανη
- 1 πρέζα δενδρολίβανο
- αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το γάλα με το σκόρδο και μαρινάρουμε τα βατραχοπόδαρα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για ολόκληρη νύχτα σε σκεύος με κλειστό καπάκι. Την επόμενη μέρα, ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το αλεύρι. Βγάζουμε τα βατραχοπόδαρα από τη μαρινάδα, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο βούτυρο.