

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές καλό ελαιόλαδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες σε μικρά κομματάκια
- 1/2 κουταλιά πελτέ
- λίγη ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν καλά, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 20-30 λεπτά. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέσα σε βαζάκια ώστε να είναι έτοιμη προς χρήση όποτε την χρειασθείτε.