1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. κεφαλοτύρι
- 2 αυγά
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα ή βούτυρο
Εκτέλεση
Τρίβουμε το κεφαλοτύρι σε χοντρό τρίφτη. Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι και ανακατεύουμε. Αν το μείγμα δεν είναι αρκετά σφιχτό προσθέτουμε λίγη ακόμα φρυγανιά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε λάδι ή βούτυρο.