Τσιρόνια ψρέσκα ψητά

Τσιρόνια ψρέσκα ψητά Τσιρόνια ψρέσκα ψητά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό τσιρόνια
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 75 γρ. καλαμποκίσιο αλεύρι
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 2 πρέζες θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 2 πρέζες μπούκοβο
  • 2 πρέζες πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα τσιρόνια και τα πλένουμε καλά. Αναμειγνύουμε το θυμάρι με το μπούκοβο, την πάπρικα και αλάτι και πασπαλίζουμε με το μείγμα τα τσιρόνια. Τα αλευρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει το λάδι αφού πρώτα το έχουμε ανακατέψει με το σκόρδο. Ψήνουμε στους 180˚C σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Όταν ροδίσουν, είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε