Τσιορτάνια

Τσιορτάνια Τσιορτάνια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Εκτέλεση

Είναι μπαλάκια από στραγγισμένο γιαούρτι. Όταν το στραγγίσουμε στη σακούλα, πριν το αλατίσουμε για να το φτιάξουμε πασκιτάν, μπορούμε να το πλάσουμε σαν κεφτέδες και να τα ξεράνουμε στον ήλιο. Μετά, όπως είναι ξερά, τα φυλάμε και, όταν τα χρειαστούμε, τα μουλιάζουμε και τα χρησιμοποιούμε σε φαγητά ή τρώμε τα τσιορτάνια με ψωμί, σαν προσφάγι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε