0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 30 γρ. τρούφα
- ζωμό κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγο αλεύρι
- λίγο νερό
Εκτέλεση
Βράζουμε το ζωμό, ώστε να μειωθεί στο μισό. Τοποθετούμε την τρούφα σε μια μικρή κατσαρόλα ίσα να χωράει. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ζωμό με το αλάτι και το πιπέρι. Φτιάχνουμε ζύμη με το αλεύρι και το νερό και κλείνουμε ερμητικά τις κατσαρόλες. Τοποθετούμε τις κατσαρόλες σε προθερμασμένο φούρνο στους 190?C και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σερβίρουμε την τρούφα περιχύνοντας το ζωμό.