0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 50 γρ. φρέσκια τρούφα σε κύβους
- 6 μεγάλα λευκά μανιτάρια σε κύβους
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 1 φλιτζάνι κρασί πόρτο
- 1 κρόκο αυγού
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στα μανιτάρια και τα μαγειρεύουμε στο τηγάνι με το κρασί. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και σιγοβράζουμε, ώστε να μειωθούν τα υγρά στο μισό. Προσθέτουμε την τρούφα και ανακατεύουμε. Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον κρόκο.