2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού τραχανάς
- αλάτι
- βούτυρο
- κόρα ψωμιού
- 1 ντομάτα
- γιαούρτι σακούλας
Εκτέλεση
Βράζουμε τον τραχανά σε μπόλικο νερό για 1-2 ώρες μέχρι να χυλώσει. Σε λίγο βούτυρο τηγανίζουμε μπουκιές από κόρα ψωμιού, κρουτόν, και τις προσθέτουμε σε κάθε πιάτο τραχανά στο σερβίρισμα. Αν θέλουμε να φτιάξουμε κόκκινο τραχανά προσθέτουμε στο βράσιμο μια ντομάτα. Επίσης, αντί για κρουτόν, μπορούμε να χτυπήσουμε λίγο τραχανά μαζί με γιαούρτι και να τον προσθέτουμε λίγο-λίγο στον τραχανά που βράζει.