Συστατικά
- διπλή δόση αφράτο κέικ σοκολάτας
- διπλή δόση σοκολατένια κρέμα βουτύρου
- ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
- φρέσκα βατόμουρα και φλούδες σοκολάτας, για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε και καλύπτουμε με λαδόχαρτο δύο φόρμες 20 εκ. που έχουν σχήμα καρδιάς. Μοιράζουμε το μείγμα στις δύο φόρμες , το απλώνουμε ομοιόμορφα και ψήνουμε για 30 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα, αφαιρούμε το χαρτί με το οποίο ψήθηκαν τα γλυκά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τα γλυκά στη μέση και τα ενώνουμε ανά δύο φέτες με την κρέμα βουτύρου ανάμεσα. Θα χρησιμοποιήσουμε το 1/3 από την κρέμα βουτύρου για να γεμίσουμε και τα δύο γλυκά. Καλύπτουμε την επιφάνειά τους με κρέμα βουτύρου, τα τοποθετούμε σε ειδική βάση και καλύπτουμε τις πλευρές τους με τήν υπόλοιπη κρέμα βουτύρου σε μια παχιά στρώση. Καλύπτουμε επίσης την επιφάνεια και τις πλευρές και των δύο γλυκών με τις φλούδες σοκολάτας αρχίζοντας από την κορυφή, πιέζοντάς τες ελαφρώς να κολλήσουν στην κρέμα βουτύρου. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη κάθε καρδιά και γαρνίρουμε με βατόμουρα. Τις διατηρούμε στο ψυγείο.