Τουρλού (μπριάμ-καλοκαιρινό)

Τουρλού (μπριάμ-καλοκαιρινό) Τουρλού (μπριάμ-καλοκαιρινό)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 300 γραμμ. μπάμιες
  • 300 γραμμ. φασολάκια
  • 2 κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
  • 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 2 ποτ. κρασ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα λαχανικά στο γκιουβετσάκι, τα περιχύνουμε με αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και ελαιόλαδο. Κλείνουμε με λαδόκολλα την επιφάνειά του. Ψήνουμε το φαγητό στους 180οC, για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.

Σερβίρεται και ζεστό και κρύο, κατά προτίμηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε