0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 σελινόριζα
- 2 πράσα
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κουτ. σούπ. ζάχαρη
- 1 ποτ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τη σελινόριζα και τα πράσα. Τα ρίχνουμε σε καυτό νερό, για να πάρουν μερικές βράσεις (10 λεπτά). Τα κρατάμε σε σουρωτήρι. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τα καρότα. Σε κατσαρόλα ροδίζουμε με το λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα καρότα, τη σελινόριζα και το πράσο.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, μισό ποτήρι καυτό νερό και ψήνουμε το φαγητό μας σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να απορροφήσει τα υγρά του.