0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 πιάτο αλεύρι κίτρινο
- 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό. Ανοίγουμε 1 φύλλο, λίγο χοντρό, και το αφήνουμε 2 ώρες περίπου, για να στεγνώσει. Το κόβουμε σε στενές λωρίδες και μετά σε μικρά κομματάκια. Στη συνέχεια, τα σοτάρουμε με λάδι, με αλάτι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.