-2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 8 φιλέτα χελιδονόψαρου
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- λίγο θυμάρι ψιλοκομμένο
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι χυμό λάιμ
- 2 λάιμ σε φέτες
- 1 αυγό χτυπημένο
- ψίχα ψωμιού
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά, το θυμάρι, τον μαϊντανό, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και μαρινάρουμε το ψάρι για 1 ώρα. Βγάζουμε το ψάρι από τη μαρινάδα, το βουτάμε στο αυγό, στην ψίχα ψωμιού και το τηγανίζουμε στο λάδι. Σερβίρουμε με μία φέτα λάιμ.