0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 30 γρ. τρούφα ανά άτομο σε λεπτές φέτες
- 125 γρ. αλεύρι
- 1 αυγό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι
Εκτέλεση
Αλείφουμε ένα σκεύος με σκόρδο. Ανακατεύουμε μέσα σ’ αυτό το αλεύρι, το αυγό και 1 πρέζα αλάτι. Αν χρειαστεί αραιώνουμε το μείγμα με λίγο νερό. Ζεσταίνουμε το λάδι, βουτάμε την τρούφα στο κουρκούτι και την τηγανίζουμε.