Τηγανίτες τρούφας

Τηγανίτες τρούφας Τηγανίτες τρούφας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 30 γρ. τρούφα ανά άτομο σε λεπτές φέτες
  • 125 γρ. αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Αλείφουμε ένα σκεύος με σκόρδο. Ανακατεύουμε μέσα σ’ αυτό το αλεύρι, το αυγό και 1 πρέζα αλάτι. Αν χρειαστεί αραιώνουμε το μείγμα με λίγο νερό. Ζεσταίνουμε το λάδι, βουτάμε την τρούφα στο κουρκούτι και την τηγανίζουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε