0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2-3 πράσα
- 1 ποτήρι τριμμένο κεφαλοτύρι
- 2 αυγά
- αλεύρι
- νερό
- 1 κουταλάκι σόδα
- κύμινο
- πιπέρι
- άλάτι
- 1/2 ποτήρι ξερή μυζήθρα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τό άσπρο μέρος από τά πράσα και τά βράζουμε γιά 5-6 λεπτά. Σέ μιά λεκάνη άνακατεύουμε τό νερό, τό αλεύρι και τά υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τά βρασμένα πράσα γιά νά πήξει ό χυλός. Μέ ενα κουτάλι ρίχνουμε στο καυτό λάδι ισομερείς δόσεις. Πασπαλίζουμε τις τηγανίτες μέ φρεσκοτριμμένη ξερή μυζήθρα.