8
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 8 μεγάλα ή 16 μικρά ζεύγη βατραχοπόδαρα
- 1 φλιτζάνι βουτυρόγαλα
- 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- λίγο λάδι για τηγάνισμα
- 1 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
Αν τα βατραχοπόδαρα είναι φρέσκα, τα βράζουμε για 3 λεπτά σε νερό με λεμόνι, με αναλογία 4 προς 1. Τα στραγγίζουμε και τα μαρινάρουμε για 2 ώρες στο βουτυρόγαλα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και το αλάτι και πανάρουμε τα βατραχοπόδαρα. Τα τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσουν. Τηγανίζουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε τα βατραχοπόδαρα.