

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 σπαράγγια σε κομμάτια
- 6 πράσινα σπαράγγια χωρίς τη βάση τους
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 50 ml σέρυ λικέρ
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. κατσικίσιο τυρί τρίμμα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο βούτυρο τα σπαράγγια μέχρι να σκουρύνει λίγο το χρώμα τους. Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το σέρυ και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και το ξαναβάζουμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε ώστε, το μείγμα να μειωθεί στο μισό και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κατσικίσιο τυρί.