Τηγανιά καυτερή κρασάτη με μπάτσο

Τηγανιά καυτερή κρασάτη με μπάτσο Τηγανιά καυτερή κρασάτη με μπάτσο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι κόκκινη καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
  • 1 κομμάτι μπάτσο (παραδοσιακό τυρί Μακεδονίας)
  • ρίγανη
  • αλάτι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε καλά το κρέας μέχρι να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να μαλακώσει. Ρίχνουμε αλάτι, τις πιπεριές ή το μπούκοβο και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το φαγητό να πιει τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του. Σβήνουμε την τηγανιά με το κόκκινο κρασί και τη σερβίρουμε ζεστή πασπαλίζοντας με λίγο μπάτσο και ρίγανη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε