

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 100 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
- 40 γρ. τρούφα ψιλοκομμένη
- 3 στρείδια με κέλυφος
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε το σολομό σε μικρούς κύβους. Αχνίζουμε τα στρείδια να ανοίξουν, τα στραγγίζουμε, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα ψιλοκόβουμε. Φτιάχνουμε μια φωλιά από το σολομό, τοποθετούμε στο κέντρο την τρούφα και τα στρείδια και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.