0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 τρούφα, περίπου 60 γρ.
- 3 πατάτες τριμμένες
- 80 γρ. βούτυρο κλαριφιέ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε την τρούφα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλείφουμε μικρά φορμάκια με το βούτυρο και τοποθετούμε μία στρώση πατάτες, μία φέτα τρούφας και πάλι πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε από πάνω με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200?C.