Τάρανδος σωτέ με κεδρόμηλα

Τάρανδος σωτέ με κεδρόμηλα Τάρανδος σωτέ με κεδρόμηλα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 400 γρ. κρέας τάρανδου κατεψυγμένο
  • 500ml  μπύρα
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 6 κόκκους κεδρόμηλα
  • 1 κουταλιά μέλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει και τοποθετούμε το κρέας. Σκεπάζουμε με καπάκι και σε πολύ χαμηλή φωτιά αφήνουμε το κρέας να βράσει για λίγο με τα ζουμιά του, μέχρι να σωθούν. Μόλις εξατμιστούν τα υγρά του, προσθέτουμε λίγο ακόμα βούτυρο και το σοτάρουμε με αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε  τη μπύρα, το μέλι, σκεπάζουμε με καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε