0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 400 γρ. κρέας τάρανδου κατεψυγμένο
- 500ml μπύρα
- 50 γρ. βούτυρο
- 6 κόκκους κεδρόμηλα
- 1 κουταλιά μέλι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει και τοποθετούμε το κρέας. Σκεπάζουμε με καπάκι και σε πολύ χαμηλή φωτιά αφήνουμε το κρέας να βράσει για λίγο με τα ζουμιά του, μέχρι να σωθούν. Μόλις εξατμιστούν τα υγρά του, προσθέτουμε λίγο ακόμα βούτυρο και το σοτάρουμε με αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε τη μπύρα, το μέλι, σκεπάζουμε με καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά.