0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κούπες αλμυρά χοντροκομμένα φιστίκια
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- κερασάκια
- 1 κουταλιά ξανθές σταφίδες
- 1 κούπα κεράσι γλυκό του κουταλιού
- 400 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα
- 1 κουταλιά μαργαρίνη
Για την επικάλυψη:
- 1 κούπα χοντροκομμένα φιστίκια
- κρυσταλλική ζάχαρη για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί με την μαργαρίνη. Στραγγίζουμε τα κεράσια από το πολύ σιρόπι και τα ψιλοκόβουμε. Αναμειγνύουμε τα φιστίκια, την φρυγανιά, τα κερασάκια και τις σταφίδες. Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, τα περνάμε από την κουβερτούρα, τα απλώνουμε για λίγο σε μια λαδόκολλα και τα τυλίγουμε με χοντροκομμένα φιστίκια. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη.