

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 100 γρ. συκώτι μόσχου
- 60-80 γρ. τρούφα σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1 κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
- 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κουταλιά ξύδι βαλσάμικο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- λίγο αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μια κουταλιά βούτυρο. Ρίχνουμε το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και το κρασί. Μόλις μαλακώσει, πασπαλίζουμε το κρέας με λίγο αλεύρι. Δεν αφήνουμε το κρέας να ξεροψηθεί. Αφαιρούμε το κρέας και ρίχνουμε το ξύδι. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και την τρούφα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και περιχύνουμε με τη σάλτσα.